Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květákový nákyp jako příloha
Kynutý závin
Pangas raz dva
Rohlíčky s nugátovou náplní
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Kýta v žampionové omáčce
Nepečené BeBe řezy
Klasická zelňačka
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…