• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína
Napište svůj komentář k receptu

VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová kýta
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks vejce
    • olej
    • 2
      ks pórek
    • 0,25
      ks hlávkové zelí
    • 0,25
      l vývar
    • 0,50
      lžička glutasol
    • 1
      sklenice víno nejlépe vermutu
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 0,50
      lžička paprika nebo čili
    • 1
      lžička škrob namočený v troše studené vody

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso nakrájíme na velmi tenké plátky (nejlépe se krájí maso zpola zmrzlé), osolíme, posypeme škrobem, vyklepneme vejce a dobře promícháme. Vložíme do chladničky a necháme půl hodiny až několik hodin rozležet. Občas zamícháme.
2
Před přípravou rozpálíme v pánvi s vyšším okrajem olej, po částech vkládáme maso a vidličkou ho oddělujeme, aby se neslepovalo. Dozlatova opečené maso vyndáme na talíř a do zbylého tuku vhodíme čtverečky pokrájené zelí a pórek. Chvíli opékáme, pak zalijeme vývarem, vínem a sójovou omáčkou, 2 minuty podusíme, vrátíme maso, společně prohřejeme, vlijeme trochu škrobu, opět promícháme, dochutíme ostrou paprikou a glutasolem a hned podáváme s dušenou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína nečínsky

Čína nečínsky

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa

Mončina čína

Mončina čína

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Glutasol Hlávkové zelí Olej Paprika Pórek Škrob Sojová omáčka Sůl Vejce Vepřová kýta Víno Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pierogi ‒ pirožky

Pierogi ‒ pirožky

Vizovické pečivo

Vizovické pečivo

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Fofr bublanina

Fofr bublanina

Bůček pečený na zelí

Bůček pečený na zelí

Studentské rychlolangoše

Studentské rychlolangoše

Francouzský citronový koláč - Tarte au citron

Francouzský citronový koláč - Tarte…

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Pórková polévka s cizrnou

Pórková polévka s cizrnou

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

26
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
13
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
9
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact