• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek kotlety Bez kosti - silnější plátky
    • 4
      plátek vepřová šunka Silnější
    • 12
      ks žampiony 10 - 12
    • sůl
    • pepř mletý
    • 80
      g sýr
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Do kotlet prořízneme kapsy, pak jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Žampiony očistíme, pokrájíme na plátky a dáme orestovat na pánev s 3 lžícemi rozpáleného oleje, pak osolíme, necháme zchladnout. Do každého plátku šunky zabalíme 1 - 1 a půl lžíce žampionů, srolujeme a vložíme do každé kapsy, okraje ještě poklepeme, aby se spojily, nemusíme pak používat proti rozbalení jehlice ani párátka. Zbylé žampiony dáme stranou a na pánev přidáme trošku oleje, rozpálíme a opečeme zvolna kapsy z obou stran.
2
Hotové přendáme na talíř a každou posypeme (ještě horkou) sýrem. Žampiony vrátíme do výpeku z kotlet, přidáme 4 lžíce vody, necháme přejít varem a šťávou s žampiony přelijeme kapsy se sýrem.
3
Podáváme s bramborovou přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí řízky pod sýrovou peřinou

Kuřecí řízky pod sýrovou peřinou

Kuřecí řízky pod sýrovou peřinou

Kuřecí řízky pod sýrovou peřinou

Vinná klobása pod sýrovou peřinou

Vinná klobása pod sýrovou peřinou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dáda | 20. 4. 2016 08:12

    Výborné!

  • Tonto
    Tonto | 28. 7. 2014 09:22

    Jednoduché a moc moc dobré, měli jsme nedávno k obědu :-P

  • Lála | 19. 4. 2013 21:43

    Byla to fajnová bašta, šmákli jsme si <:-) .

  • Marta Weisová | 14. 4. 2012 20:01

    Výborné a šťavnaté, to se cení obvzlášť u suchých kotlet, děkuji za inspiraci.

  • zany | 11. 12. 2011 15:18

    moc,moc,moc dobry :-*

  • Robinsonka | 5. 8. 2011 21:49

    nic složitýho a chutnaly skvěle, určitě ještě někdy zopakuju :)

  • Martina | 6. 5. 2011 15:00

    Musím moooc pochválit, kotletky byly hezky šťavnaté, sypala jsem uzeným sýrem a nemělo to žádnou chybičku :-* <:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kotlety Olej Pepř mletý Sůl Sýr Vepřová šunka Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušené vepřové na provensálském koření

Dušené vepřové na provensálském koření

Pařížský dort - Harlekýn

Pařížský dort - Harlekýn

Zapečený bulgur

Zapečený bulgur

Naše vynikající bublanina

Naše vynikající bublanina

listové těsto

listové těsto

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Gratinovaný lilek a cuketa

Gratinovaný lilek a cuketa

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Fazolový salát

Fazolový salát

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

20
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
20
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
12
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
11
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Muzikant Felix Slováček ml. (42): První sen o zesnulé ségře Aničce (†29)!

Muzikant Felix Slováček ml. (42): První sen o zesnulé ségře Aničce (†29)!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Vepřové hot mango
Vepřové hot mango
Vepřové chipsy
Vepřové chipsy
Vepřové jehly s jablky
Vepřové jehly s jablky
Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce
Vepřové kapsy se smaženicí v houbové…
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kari
Vepřové kari
  • Recepty.cz
  • Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact