• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Veganské plněné knedlíky s červeným zelím

autor: VeganIfka
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Směs
    • 2
      ks uzené tofu
    • 1
      ks cibule
    • rostlinný olej
    • pepř mletý
  • Příloha
    • 1
      ks červené zelí
    • 3
      kg cibule
    • rostlinný olej
    • cukr krystal
    • 3
      ks brambory
    • ocet
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Nejprve začneme zelím, které zabere nejvíce času. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme cuk a počkáme až se rozpustí, mírně do hněda. Potom přidáme na kousíčky pokrájení zelí ( červené zelí doporučují nakrájet na co nejměnší kousky, ty větší Vám nezměknou ani po 2 hodinách dušení, mluvím z vlastní zkušenosti :D ). Vše v hrnci promícháme. Zalijeme vodou, pouze tak, aby se nám zelí nepřipálilo. Zmírníme plamen a dusíme. Kontrolujeme zelí jestli se nepřipaluje, dle potřeby přiléváme vodu.
2
Až nám zelí mírně změkne, přidáme nastrouhané brambory, pepř, sůl, kmín, ocet, popřípadě cukr, jestli máte rádi zelí sladčí :-) Necháme zelí dusit a kontrolujeme odpařující se vodu. Pokud by Vám brambory dostatečně nezahustili zelí, můžete přidat hladkou mouku, ke konci vaření. Pořádně promíchat :-) Vaříme do změknutí.
3
Cibuli a uzené tofu pokrájíme na co nejmenší kostičky. Hodíme na pánev a smažíme. Posypeme pepřem, jiné další koření není třeba. Jakmile tofu zhnědne, odstavíme pánev z plotny.
4
Těsto na knedlíky si můžete udělat sami doma, nebo ho koupit v prášku jako já. Je to trošku podvod :-) jenže je to rychlejší a levné. Já kupuji knedlíky v prášku skoro pokažde a jsme zatím spokojená. Tedy uděláme knedlíky dle návodu na krabici. Naplníme knedlíky směsí s tofu,a vložíme do vroucí vody. Knedlík je hotový když vyplave na povrch.
5
Zelí a knedlíky vložíme na talíř a můžete posypat osmaženou cibulkou, a zakápnout olejem z ní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tofu závin se zeleninou

Tofu závin se zeleninou

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánské minilasagne s cuketami a ricottou

Vegetariánské minilasagne s cuketami…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vegetariánské a zdravé
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červené zelí Cibule Cukr krystal Kmín Ocet Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Uzené tofu

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrové fondue

Sýrové fondue

Punčové kokosové řezy

Punčové kokosové řezy

Babiččin štrůdl

Babiččin štrůdl

Výborný dresing

Výborný dresing

Mandle pražené v troubě

Mandle pražené v troubě

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

24
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
22
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
17
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Veganské masové koule
Veganské masové koule
Veganské Mexiko
Veganské Mexiko
Veganské nudličky z pánve
Veganské nudličky z pánve
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky s rajskou…
Veganské skořicové rolky
Veganské skořicové rolky
Veganský "vaječný" likér
Veganský "vaječný" likér
  • Recepty.cz
  • Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact