Vajíčková pomazánka IV.

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 9
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks vejce
    • 1
      ks cibule velká
    • máslo
    • tavený sýr smetanový
    • hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vařené vejce a cibuli nakrájíme na drobno. Do misky přidáme lžíci másla a dva díly taveného sýra smícháme, aby se spolily a přidáme vejce s cibulí, dochutíme lžičkou plnotučné hořčice.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kája
    Kája |

    20. 1. 2015 16:50

    Jestli mohu poradit, tak cibuli spařte na cedníku vřelou vodou, nechte zchladnout a pak přidat. Nenadýmá a nedráždí.

  • Jačna
    Jačna |

    24. 1. 2014 17:16

    Dobrá :)

  • Debil
    Debil |

    20. 5. 2013 14:27

    Ty si debil -.- :-D

  • Dejvík :)
    Dejvík :) |

    20. 5. 2013 14:27

    Je to výborná pomazánka děláme ji doma pořád všem hrozně chutná. :-)

  • Jana
    Jana |

    9. 3. 2013 20:46

    pomazánka je výborná, cibuli jsem nedávala syrovou ale zprudka a krátce ji osmahla na másle, ale příště nebudu dávat celou ale maximálně 3/4, jinak je chuť moc výrazná.

  • Lucie Kadlecová
    Lucie Kadlecová |

    19. 9. 2010 20:08

    Ahojky dneska jsem dělala pomazánku a je výborná jen jsem si ji musela trochu přisolit ale jinak je výborná!! Díky za recept

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    8. 4. 2009 01:50

    Tato pomazánka patří u nás doma k nejoblíbenějším. Já přidávám ještě trochu majonézy - na toto množství asi 50 g. Požíváme ji na chlebíčky, jednohubky i na obyčejný chléb na svačinu.