• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Utopenci se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Utopenci se zelím

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Utopenci se zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špekáček
    • chilli
    • cibule
    • 1
      l voda
    • 4
      nové koření
    • 4
      pepř celý
    • 4
      bobkový list
    • 1
      lžička sůl
    • kysané zelí
  • Nálev
    • 1
      l ocet
    • 20
      ks cukerin

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky podélně nařízneme,opepříme, přidáme chilli dle chuti a vložíme cibuli. Do 4 litrové lahve prokládáme vrstvu zelí vrstvu cibule a špekáčky.
2
Nakonec přidáme feferonku. Vše zalijeme horkým nálevem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Utopenci ze slezské klobásy

Utopenci ze slezské klobásy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Majka Rončáková | 4. 5. 2007 13:38

    Dělala jsem je v neděli, jsou výborné, ale příště nedám chilli koření, ale jenom trochu pepře. Je to hodně ostré. Nálev jsem dala vlažný, ne horký.

  • Tamasek | 13. 1. 2007 11:28

    a co s tím udělá ten horký nalev ? nezkazí se to ?

  • fidorka81 | 4. 1. 2007 09:22

    Tak já nevím, my ty utopence máme sladký.

  • Věra | 6. 1. 2006 10:55

    Opravdu na 1/2 litru octa 1/4 litru vody ? není to obráceně, zdá se mi že to bude kyselé a do 4 litrove láhve se to vše potopí ?

  • Robert | 5. 1. 2006 12:54

    Přátelé,děkuji za skvělý recept,je to vážně dobrota.

  • Janinka | 22. 9. 2005 18:16

    Tak tedy malá exkurse do češtiny :-)) : cukerin je umělé sladidlo - prodává se ve většíině obchodů s potravinami a pokud vím, tak i v drogerii. Jsou to takové malé tabletky v krabičce po 150 - 800 kusech. Většinou platí 1 tabletka = 1 kostka cukru.Teď mne napadlo, pokud bude tento komentář číst Johanka, bude jistě znát i slovenský název.

  • MMMM MSMS | 21. 9. 2005 23:57

    čo to je ten cukerín?...rada by som skúsila ten recept, ale v živote som to slovo nepočula

  • Zuzka Skalkova | 14. 6. 2005 22:11

    SUPER!!!

  • Pilence | 13. 6. 2005 10:41

    Pripojuji se ke chvale! Taky jsem se te kombinace se zelim a cukerinem bala, ale vysledek byl opravdu vic nez jedly! Vydrzeli jsme na ne cekat pres tyden, ale pak byla lahev pryc behem chvilky a vsichni si odnaseli domu recept! Diky. Pile

  • Lenka Zajícová | 26. 5. 2005 20:28

    dá se cukerin nahradit něčím jiným?

  • MílaK. | 20. 5. 2005 08:55

    bála jsem se toho cukerínu,ale jsou výborné jiné už dělat nebudu,chutnají móc.

  • Eva | 10. 5. 2005 12:00

    Vyzkoušela jsem do 2l sklenice a musím říct, že jsme si celá rodina velmi pochutnali! Jsou lepší než bez zelí! A lák má bezva vyváženou chuť, i když jsem se bála tolika cukerinu! Vřele všem doporučuji!

  • Pešek | 4. 5. 2005 08:12

    tak po přečtení tohoto receptu i když jsem je nechtěla dělat tak to musím zkusit

  • Pavel Holeček | 3. 5. 2005 20:35

    Musel jsem přidělat další okurkáč a dávám ochutnat.Všude by jste měl 1 ! Jsou to nejlepší utopený co jsem kdy měl.Pane Jiří veliká poklona a díky!!

  • Pavel Holeček | 27. 4. 2005 08:59

    Bál jsemse co s tím udělá to kysané zelí,ale je to maximální!!!! Máte u mně 1*.Nic jiného už dělat nebudu.Dělali jsme ty Fajnšmekrovy,ale ty stáli za prd proti těm Vašim.Hodnocení 1!!!

  • Ilona | 22. 1. 2005 15:27

    Vyzkoušela jsem, výborné!

  • Jirka | 25. 7. 2004 15:38

    ano kysane,vrstva zeli oddeluje naskladane utopence.Ja to delam do 4 l sklenice.

  • Anonym | 23. 7. 2004 10:56

    to zelí má být kysané ? a kolik ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Utopenci
Maso Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Chilli Cibule Cukerin Kysané zelí Nové koření Ocet Pepř celý Špekáček Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pudinkový koláč III.

Pudinkový koláč III.

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Kynuté koláče od maminky

Kynuté koláče od maminky

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Čočka netradičně

Čočka netradičně

Kynutý ořechový závin

Kynutý ořechový závin

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

Rybízový koláč

Rybízový koláč

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

25
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
24
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
21
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
17
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Utopenci se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact