• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Napište svůj komentář k receptu

Tyčky k čaji M.D. Rettigové

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      lžíce máslo převařené
    • 20
      g droždí
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 0,25
      l mléko
    • 0,50
      kg hladká mouka
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Rozpustíme 4 lžíce převařeného másla a vlijeme do vlažného mléka. Přidáme 2 vejce, cukr a kvasnice rozetřené se solí. Všechno dobře rozkvedláme. Vlijeme do mouky a zaděláme tuhé těsto. Případně přidáme ještě trochu mouky. Těsto dáme na vál a z kousků vypracujeme asi 20 cm dlouhé tyčky silné jako palec. Dáme na vymazané plechy, potřeme vajíčkem, posypeme solí a zprudka (200-220 °C) ihned upečeme do zlatova.
2
Tyčky jsou kypré, měkké a jsou výborné jak teplé tak studené s máslem ke kávě nebo čaji. Těsto nekyne ani po zadělání ani na plechu.
3
Recept pochází z kuchařky M.D. Rettigové.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Důlkové koláčky M.D. Rettigové

Důlkové koláčky M.D. Rettigové

Bobánky k čaji či kávičce

Bobánky k čaji či kávičce

Rohlíčky k čaji a kávě (loupáky)

Rohlíčky k čaji a kávě (loupáky)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 28. 12. 2012 14:47

    Prosím o upřesnění - v ingrediencích je napsáno 1 vejce a v postupu je uvedeno - přidáme 2 cvejce. Co je tedy správně?

  • anasa | 5. 11. 2012 04:45

    Úžasné! část jsem posypala solí a grilovacím kořením a část cukrem a skořicí. jsou opravdu moc dobré a je to opravdu jednoduchá příprava.

  • anasa | 5. 11. 2012 04:45

    Úžasné! část jsem posypala solí a grilovacím kořením a část cukrem a skořicí. jsou opravdu moc dobré a je to opravdu jednoduchá příprava.

  • anasa | 5. 11. 2012 04:45

    Úžasné! část jsem posypala solí a grilovacím kořením a část cukrem a skořicí. jsou opravdu moc dobré a je to opravdu jednoduchá příprava.

  • coryzalia1 | 27. 11. 2011 11:43

    Jsou dobre dekuji :-)

  • lkadlecova | 8. 3. 2011 16:42

    Ahoj dneska jsem je upekla jsou výborné jen jsem místo soli kterou se sypají použila cukr i tak jsou výborné. Díky za výborný recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty M. D. Rettigová
Moučníky Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Máslo Mléko Moučkový cukr Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Klasické palačinky

Klasické palačinky

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Čína s vepřovým

Čína s vepřovým

Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby

Bramborovo-žampionová polévka na dva…

Pikantní kuřecí srdíčka

Pikantní kuřecí srdíčka

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

41
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
26
Slovenské rohlíky
Slovenské rohlíky
22
Bramborové placky se sýrem po našem
Bramborové placky se…
20
Tofu v arašídové omáčce s brokolicí a kokosovou rýží
Tofu v arašídové omáčce…
19
Losos s bylinkovou krustou
Losos s bylinkovou…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Tyčinky se schwarzwaldskou šunkou
Tyčinky se schwarzwaldskou šunkou
Tyčinky se slaninou a tymiánem
Tyčinky se slaninou a tymiánem
Tyčinky z ořechů
Tyčinky z ořechů
Tykvový kompot
Tykvový kompot
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
  • Recepty.cz
  • Tyčky k čaji M.D. Rettigové
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact