Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Rybí pomazánka od Moni
Mramorová bábovka II.
Hrachová kaše (moc dobrá)
Lučinovo-nivová pomazánka
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Závin z listového těsta s červenou…
Třešňový dort s mákem
Vepřový plátek s listovým špenátem
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč