Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Florentský telecí řízek
Dijonský koláč slaný - z listového…
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Tuňákový salát s cottage sýrem
Bábovka z kefíru hrníčková
Těstovinový salát s tuňákem a…
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Špenátové placičky se sýrem
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč