Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Krůtí vejmysl
Calzone - Plněná pizza
Debrecínské závitky
Španělské „španělské ptáčky“…
Tymiánové hovězí se zeleninou
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Koláč s hruškovým / jablečným…
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví