Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Kapr s česnekem
Chorvatský bramborový salát z Dolače
Bramborové placky s mákem
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Gratinované brambory (nejen) s…
Hrášková polévka - sýrová
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Uzena polévka se zeleninou a…
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka