Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Ďábelská směs na topinky
Houbové flíčky-zapečené
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Perníčky - hned měkké
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Italské kari rizoto s králičím masem
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Kávovo-ořechová roláda
Krkovička po maďarsku
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka