Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Oravská kulaša
Vafle s lesním ovocem
Domácí čokoláda
Pudinkový dort z listového těsta a…
Losos na špenátové peřince
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Jahodovo-smetanové řezy
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka