Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Bramborový salát s okurkou
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Nakládané maso
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Vegetariánská Quesadilla
Jednoduché špenátové špecle
Bramborovo-špenátová polévka
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka