Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Kedlubnová polévka
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Vánoční chlebíček ze zbylých bílků
Můj vlastní kuskus
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Jednoduché tiramisu
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Čokoládové croissanty z listového…
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka