Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Šalamounské řezy
Alpský Kaiserschmarrn
Vepřové řízky po moravsku
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka