Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Čokoládová pěna
Pravý upírský bramborák
Dalamánky
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Šunkofleky-klouzáky
Vařená čokoládová poleva
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč