• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy "Marta"
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy "Marta"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy "Marta"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 100
      g hera
    • 2
      ks žloutek
    • 5
      lžíce mléko vlažné
    • 100
      g cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 1
      kg měkký tvaroh
    • 1
      l mléko necelý
    • 4
      ks žloutek
    • 300
      g cukr
    • 2
      balíček vanilkový pudink celé, nevařené
  • Bílková hmota
    • 6
      ks bílek
    • 6
      lžíce moučkový cukr
  • Na posypání
    • čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Ze surovin na těsto uděláme těsto a vtlačíme ho do vymazaného a vysypaného pekáče s vyšším okrajem. Těsto vytlačíme i do stran pekáče, takže nám vznikne taková vanička, do které vlijeme tvarohovou náplň. Náplň je skutečně řídká, ale pečením ztuhne.
2
Pečeme asi 45 minut, podle trouby. Na upečenou buchtu navršíme ušlehaný sníh ze 6 bílků a 6 lžic cukru. Dopékáme ještě asi 10 minut, dokud sněhová hmota neztuhne. U elektrické trouby lze využít horní pečení. Upečený moučník posypeme nastrouhanou čokoládou.
3
Moučník je poměrně vysoký a velmi dobrý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Týna | 9. 10. 2007 12:56

    Chválím, jen jsem měla problém s vtlačením těsta do pekáče, tak jsem ho dala do mrazáku a pak ho nastrouhala. Na náplň jsem použila jen 3 tvarohy, 0,75l mléka a 3 žloutky+ostatní uvedené suroviny. Sníh jsem tedy dělala z 5bílků a 5lžic cukru. Čokoládu jsem nestrouhala, přesto měly řezy velký úspěch.

  • Vlaďka Lišková | 27. 9. 2007 19:47

    Tyto řezy peču v pekáči a vysokými okraji. Je to ten největší pekáč , který se mi vejde do trouby.

  • Marsí | 27. 9. 2007 15:39

    Tohle vypadá vážně jedle...jedle jako jedlé...né jedle jako jedle...:-)))))

  • Andra | 27. 9. 2007 14:41

    Aký veľký pekáč? Plnky sa mi zdá dosť aj na veľký plech..

  • Vlaďka Lišková | 27. 9. 2007 14:19

    Děkuji paní Jitce , že odpověděla za mě. Ještě bych chtěla doplnit, že rozstrouhanou čokoládu sypeme na horký moučník.

  • Jitka Holubová | 27. 9. 2007 13:59

    Nevařené pudinky - sáčky vanilkového pudinku (rozmíchá se tvaroh, mléko, žloutky, cukr a pudinkový prášek). Nejsem sice autor, ale podobné řezy peču a jsou opravdu dobré.

  • Marta Bochezová | 27. 9. 2007 11:40

    vypadá to zajímavě

  • lenka | 27. 9. 2007 11:33

    Co znamená nevařené pudinky ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda Cukr Hera Kakao Měkký tvaroh Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový pudink Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mňam buřty

Mňam buřty

Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Dort pro chlapy

Dort pro chlapy

Barevný kuskusový salát

Barevný kuskusový salát

Listové šátečky

Listové šátečky

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Kuřecí prsa s cuketou

Kuřecí prsa s cuketou

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

33
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
20
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
12
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy "Marta"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact