• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy IV.
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy IV.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 220
      g polohrubá mouka
    • 120
      g hera
    • 120
      g cukr
    • 1
      ks vejce
    • 2
      ks žloutek
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 500
      g měkký tvaroh
    • 150
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1,50
      dl olej
  • Sníh
    • 5
      ks bílek
    • 5
      lžíce moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Uděláme si těsto a rovnoměrně ho rozložíme na plech
2
(je tužší, tak je dobré použít pergamenový papír a ruce si namáčet do studené vody, aby se těsto nelepilo).
3
Dál si připravíme náplň - vše postupně smícháme a šlehačem rozšleháme na jemnou hmotu (pozor je řídká a to tak má být).
4
Náplň nalijeme na připravené těsto a dáme péci do vyhřáté trouby na 150-165 °C a cca 10 minut.
5
Před dopečením vyndáme řezy z trouby a potřeme je ušlehaným sněhem a vrátíme zpět.
6
Dopékáme do růžova. Po zchladnutí krájíme řezy namočeným nožem ve studené vodě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mana | 27. 4. 2012 09:05

    dobrý koláč

  • Romana K. | 3. 8. 2007 22:26

    Paní Lenko, ten banánový pudink jste nalila na tvarohovou náplň a potom pekla? Před dopečením jste řezy potřela ještě ušlehaným sněhem a dala opět do trouby? Pudink na tvarohu a pod sněhem drží? Neklouže? Děkuji za odpověď. Vaši variantu chci vyzkoušet.

  • Lenka | 26. 5. 2007 19:38

    Dělala jsem a byly výborné. Pak mě napadlo vyzkoušet variantu s kakaovým těstem a banánovým pudinkem. Jenže jsem zapomněla dát kakao do těsta, tak jsem jej přidala do banánového pudinku. Bylo to vynikající a hlavně hezky barevné na řezu. Vyzkoušejte určitě také!

  • precision | 28. 1. 2007 22:33

    jako "chudý" student jsem hledala recept, který by obsahoval obyčejné ingredience, které má doma kdykoliv a kdokoliv. Upekla jsem a výsledkem byl prázdný plech během půl hodiny. Opravdu skvélý nenáročný, nepřeslazený a rychlý řezík. Vřele doporučuju všem.

  • Irena Klasová | 16. 1. 2007 15:04

    Paní Zdeňko děkuji za informaci ohledně hodnocení. Zaregistrovaná jsem asi 3/4 roku.

  • Zdeňka | 16. 1. 2007 13:17

    Paní Ireno,když chcete hodnotit,musíte se zaregistrovat a kliknout na jedničku.Jinak se hodnocení neprojeví.

  • Irena Klasová | 16. 1. 2007 12:27

    To je zase dobrot, ale po tom cukroví alespoň nějaká změna a hlavně ty tvarohové řezy se sněhem mě lákají vyzkoušet.Dávám do oblíbených a hned hodnotím za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Vánoce Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Hera Měkký tvaroh Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vosí hnízda

Vosí hnízda

Tvarohový tunel plněný ovocem

Tvarohový tunel plněný ovocem

Karbanátky z filé

Karbanátky z filé

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Banánový koktejl na spaní

Banánový koktejl na spaní

Aspikové mističky

Aspikové mističky

Čoko muffiny

Čoko muffiny

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

42
Ječná kaše s luštěninami, základní recept
Ječná kaše s luštěninami…
26
Pepřová krkovice na houbách
Pepřová krkovice na…
21
Americké lívance
Americké lívance
20
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
17
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…

Zajímavé články

Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
AHA.cz Herečka Markéta Plánková: Razantní změna vzhledu!

Herečka Markéta Plánková: Razantní změna vzhledu!

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Usedlý manšestr? Monika Absolonová ho přeměnila v trend, který dokáže omladit!

Usedlý manšestr? Monika Absolonová ho přeměnila v trend, který dokáže omladit!

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Ornella Koktová (32): Dojemné smíření se sestrou Charlotte (28)!

Ornella Koktová (32): Dojemné smíření se sestrou Charlotte (28)!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Bílá magie vás může ochránit a posílit! Které rituály fungují?

Bílá magie vás může ochránit a posílit! Které rituály fungují?

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact