Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Boubínské bramboráčky
Kuřecí směs Indie
Červené zelí II.
Bramborové pyré s brokolicí
Marinovaná kuřecí prsa II.
Koláč z podmáslí
Kynuté knedlíky plněné masem
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Květákové placičky se schwarzwaldskou…
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč