Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Výborná chlebíčková pomazánka
Jahelníkový nákyp
Plněné cukety s ementálem
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Vepřové chipsy
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Pečené kuřecí žaludky
Krémová kukuřičná polévka
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč