Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Bramborové těsto-recept po babičce
Kremeše s pudinkovým krémem
Jehněčí kotlety - grilované
Něžná pomazánka z mascarpone
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…
Kari placičky se sýrem a rýží
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Pikantní kuřecí srdíčka
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč