Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vídeňský řízek
Pomerančová bábovka II.
Šumavské těstoviny
Ledový salát s cherry rajčátky a…
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Vepřová líčka na červeném víně s…
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Tvarohové koblížky s jablky
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč