Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malinový koktejl
Vynikající řezy Raffaelo
Jablkový koláč s pudinkem
Výborná omáčka na špagetky
Čočkový prívarok
Bublanina do hrníčku
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Špekové knedlíky s máslem
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví