Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Paprikový salát
Dietní pečené kuře s rýží
Cibulová šťávička proti kašli
Bramborová polévka s houbami a…
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Okurková omáčka z hovězího masa
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Vynikající těstovinový salát se…
Vepřové maso s celerem
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví