Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní pomazánka
Linecké těsto pro začátečníky
Dušené vepřové na provensálském koření
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Lesklá citronová poleva
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Sedmikráskový med s pomerančem
Ovocný koláč se žmolenkou
Jednoduchý jahodový koláč II.
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka