Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špekové knedlíky pro silné muže
Bramborová musaka
Hmota Marshmallow - nahradí marcipán
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Vařená čokoládová poleva
Podkova - dort
Bramborová (úková) omáčka
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Pohankové lívance
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka