Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská bábovka II.
Kukuřičný chléb II.
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Nakládané maso
Hermelínové řízky
Čerstvé těstoviny s chřestem
Bylinkovo-okurkový nápoj
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč