Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Borůvkové muffiny
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Zeleninová pánev
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Kuře pečené na bramboráku
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake