Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marlenka na můj způsob
Cibulová šťávička proti kašli
Ořechový dort mojí babičky
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Palačinky pečené na sucho
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Rýžový salát / příloha
Lososové sashimi
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše