Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza chléb po našem
Mrkvové muffiny
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Svíčková dle Ládi Hrušky
Měkké medové perníčky
Dušená kapusta se slaninou
Čočkový salát se zeleninou
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros