Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Napoleon řezy II.
Ovocno-tvarohový koláč
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Zapečené brambory s mozzarellou a…
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Tvarohové koblížky s jablky
Grilovaný losos ve slanině
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem