• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tiramisu podle Jammieho Olivera
Napište svůj komentář k receptu

Tiramisu podle Jammieho Olivera

autor: pandanda
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tiramisu podle Jammieho Olivera
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g mascarpone
    • 200
      g cukr
    • 50
      g máslo
    • 4
      ks vejce
    • 80
      g hladká mouka
    • 60
      g kakao
    • 100
      g bílá čokoláda
    • 180
      g hořká čokoláda
    • 1
      hrnek espresso silné

Postup přípravy receptu

1
Našleháme 4 vejce a 110 g pískového cukru, až se nám objem ztrojnásobí, přilijeme rozehřáté máslo (50 g). Poté nejlépe přes síto nasypeme 80 g hladké mouky a 30 g kakaového prášku, jemně prohněteme a smícháme dohromady, nalijeme na plech a v rozehřáté troubě pečeme přibližně 10minut při 180 stupních.
2
Mezitím si připravíme 500 g mascarpone, přidáme pískový cukr dle chuti (cca 60 g) dále přidejte podle chuti desertní sladké víno, nebo co máte, třeba mascarpone zjemnit a lehce přikyselit.
3
Až je těsto upečené natrháme na dno mísy a zalijeme silným espressem a kapkou jakéhokoli likéru, nemusíte šetřit piškot má žízeň :) poté polijeme těsto rozehřátou bílou čokoládou a poté nalijeme mascarpone krém a důkladně rozetřeme. Posypeme lehkou vrstvičkou kakaového prášku a navrh pro oči, naškrábeme hořkou čokoládu, Jimmy si nožem naškrábe hobliny a posypeme tím náš hotový Tiramisu dort.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Česnekovo-rozmarýnová marináda podle J. Olivera

Česnekovo-rozmarýnová marináda podle…

Ananas s mátovým cukrem podle J. Olivera

Ananas s mátovým cukrem podle J.…

Paštika z kuřecích jater podle Jamieho Olivera

Paštika z kuřecích jater podle…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • missinka | 8. 11. 2010 11:48

    V ingrediencích i v postupu je napsáno přece 4 vejce, tak nevím, co řešíte...

  • Sandra 45 | 7. 11. 2010 17:48

    Nějak nechápu vaší debatu.S.

  • Lenka | 7. 11. 2010 17:38

    Tak kolikvajec,4,anebo 6? :-$

  • Jarka O. | 6. 11. 2010 08:11

    Myslela jsem, že nové recepty se kontrolují, tohle tu "visí" už poměrně dlouho :-S :'(

  • missinka | 6. 11. 2010 06:30

    Ty hrubky jsou hrozné!!!

  • Ladia
    Ladia | 5. 11. 2010 22:28

    Dojem z receptu kazí ty hrubky =-O

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoláda Cukr Espresso Hladká mouka Hořká čokoláda Kakao Mascarpone Máslo Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ostrá tvarohová pomazánka

Ostrá tvarohová pomazánka

Osvěžující jogurtový koláč

Osvěžující jogurtový koláč

Slaný závin s plísňovým sýrem

Slaný závin s plísňovým sýrem

Cibulačka se sýrem II.

Cibulačka se sýrem II.

Rajčatový salát IV.

Rajčatový salát IV.

Lemon Pie / Citronový koláč

Lemon Pie / Citronový koláč

Čočka netradičně

Čočka netradičně

Italský rýžový salát

Italský rýžový salát

Pečený bůček

Pečený bůček

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Vepřové v kapustě
Vepřové v kapustě
17
Kokosky raz dva
Kokosky raz dva
16
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
13
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Strach Sedláčkové o partnera Töpfera: Robotická operace tepny!

Strach Sedláčkové o partnera Töpfera: Robotická operace tepny!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

  • Recepty.cz
  • Tiramisu podle Jammieho Olivera
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact