Těstovinový salát s rybou a zeleninou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g filety - čerstvé nebo rozmražené, (treska, pangasius...)
    • 0,5
      balení těstoviny cca 250 gramů
    • 350
      g zelenina dle chuti, čerstvá, mražená... cca
    • hlíva ústřičná nebo jidášovo ucho (předem namočené)
    • olej
    • sůl
    • koření na ryby dle chuti
    • omáčka hoisin nebo rybí, ústřicová... dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety pokrájíme na nudličky, okořeníme dle chuti a pokud koření neobsahuje sůl, tak i osolíme. Zprudka osmažíme dozlatova ze všech stran a vyndáme na talířek.
2
Do výpeku dáme pokrájenou zeleninu dle vlastní chuti, nejlépe různobarevnou papriku, pórek, česnek, mrkev, celer, lahůdkovou cibulku, cuketu, lilek, hlívu (žampiony, jidášovo ucho...), ale použít můžeme i mraženou zeleninu. Smažíme doměkka (na skus). Pokud jsme měli na pánvi po filetách málo oleje, pochopiteně můžeme přidat.
3
Těstoviny uvaříme na skus, dle návodu v osolené vodě, scedíme a smícháme s osmaženými kousky filetů a zeleninou.
4
Vše dochutíme Hoisin omáčkou dle vlastní chuti, můžeme použít i omáčku rybí, ústřicovou nebo sojovou.
5
Salát podáváme jak teplý, tak i vlažný.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.