• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
Napište svůj komentář k receptu

Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept

autor: Čstava Dobreta
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 100
      g těstoviny
    • 65
      g fazole
    • 65
      g hrách
    • 50
      g kukuřice Hominy, parchedová
    • 100
      g mrkev
    • 1500
      ml voda
    • 10
      špetka sůl 1,5 lžičky
    • 1
      lžička máslo (šmolc, ghee)

Postup přípravy receptu

1
Namočit přebraný hrách na 5-12 hodin, fazole namočit na 12-18 hodin (malé, tvrdší fazole potřebují delší namočení, po 8-10 hodinách vyménit vodu). Hominy kukuřici namočit na 6-14 hodin.
2
Těstoviny (kolínka) namočit ve sklenici na 20-30 minut. Déle ne, nepřijaly by sůl z vody.
3
Scezený hrách a fazole nasypat do 500 ml nové vody, přivést k varu, osolit a vařit mírným varem 20 minut.
4
Vyprané namočené těstoviny vsypat do vařící osolené vody 1 l. Vypnout ohřev po začátku mírného varu těstovin slabým ohřevem. Není nutný var. Nechat odstát po potřebnou dobu dle návodu.
5
Nakrájet mrkev na tenké čtvrtky. V míse 1,4 l promíchat s uvařeným hrachem, fazolemi, kukuřicí. Omastit.
6
Slít vodu z vaření těstovin do hrnce po vaření lušténin. Přidat scezené těstoviny do mísy, promíchat. Dále přidat vodu po vaření těstovin, pod úroveň promíchaných potravin.
7
Poznámka autora receptu: Názvy stew for two, one pot stew, vegetable ..., vegetarian ..., vegan ..., veggie ... . Může být kombinováno s rajčaty, párky. Jde o jídlo z doby Velké krize po r. 1929 v USA. Popis zní: Do hrnce s vodou dejte zeleninu, kterou máte po ruce, a povařte ji. Pro rychlejší přípravu více porcí lze použít konzervovaný hrách, fazole, rajčata, kukuřici.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mulligan stew, základní recept

Mulligan stew, základní recept

Těstovinová smaženice

Těstovinová smaženice

Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Fazole Hrách Kukuřice Máslo Mrkev Sůl Těstoviny Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí pomazánka III.

Rybí pomazánka III.

Dort pro chlapy

Dort pro chlapy

Kávové muffiny

Kávové muffiny

Kvasnicová polévka se zeleninou

Kvasnicová polévka se zeleninou

Krůtí s rýžovými nudlemi

Krůtí s rýžovými nudlemi

Rizoto se slaninou a žampiony

Rizoto se slaninou a žampiony

Jednoduchý meruňkový koláč

Jednoduchý meruňkový koláč

Česnekové řízky v těstíčku

Česnekové řízky v těstíčku

Boží milosti F.O.O.D.

Boží milosti F.O.O.D.

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
21
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
14
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
11
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Herečka Kristýna Frejová přiznala vážné zdravotní potíže: Na jevišti i s vyhřezlou ploténkou!

Herečka Kristýna Frejová přiznala vážné zdravotní potíže: Na jevišti i s vyhřezlou ploténkou!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Těsto na pizzu
Těsto na pizzu
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těsto z naší pizzerie
Těsto z naší pizzerie
Těstovinová smaženice
Těstovinová smaženice
Těstovinové placky
Těstovinové placky
Těstovinovo-houbová omeleta
Těstovinovo-houbová omeleta
  • Recepty.cz
  • Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact