Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Polská polévka z červené řepy
Placky z kysaného zelí
Kokosky jako z cukrárny
Ďábelský Pangasius
Vaječná pomazánka II.
Čokoládový korpus
Zdravé lívance ze zakysané smetany
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot