• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tatarka trochu jinak
Napište svůj komentář k receptu

Tatarka trochu jinak

autor: machule
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatarka trochu jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce lák z okurek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule menší

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájet, okurku nastrouhat a vše smíchat. Tento recept jsem dostala od kamarádky. Dělávám ho někdy místo tatarky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hedvika | 17. 1. 2007 22:08

    Přidala jsem recept,myslím,že dobrý a zatím neprošel!! Děkuji...

  • Hana vac. | 17. 1. 2007 20:04

    Ja delam majolku tak ze rucnim mixerem mixuji cela dve vajicka se spetkou soli a spetkou cukru a trochou oleje.Jednou rukou drzim mixer a druhou pomalu prilevam olej dokud to neni dostatecne huste.Nebojte se udelat hodne hustou,dokud se netvaruji okolo mixeru kopecky.Na dochuceni pro tatarku nastrouham kousicek cibule(horkne,ale to nevadi,proto jen malinko)potom nastrouham 4-5 kys.okurek.Pridam:sul ,pepr,1 vrchovatou lzicku horcice,malinko octa(1 lzicku asi).Vse promichat rucne a je to.Je vazne vyborna,mam s ni velke uspechy.

  • Hedvika | 17. 1. 2007 16:16

    Poslala jsem malinko jinou verzi pod názvem "Tatarka ze zakysky" .Přidávám hodně kapary a pak to má šmrnc.Vyzkoušejte,je to příjemné zpestření mezi majonézami.

  • Andra | 17. 1. 2007 14:13

    Keď som sa učila variť, chcela som si robiť majonézu sama, ale vždy sa mi zrazila. Až raz mi poradil kolega, ktorého koníčkom bolo varenie nasledovný recept:1žĺtok a 1 čajovú lyžičku plnotučnej horčice dať do porcelánovej misky a miešať ručne vareškou. Postupne pridávať olej (netreba ho kvapkať, môže sa po malých množstvách - cca 1 čaj. lyžička prilievať) za stáleho miešania - po naliatí oleja zrýchliť miešanie. Ja som robila väčšinou z 2-3 dl oleja. Trvalo mi to maximálne 15 minút. Odvtedy som majonézu robila už len podľa tohto receptu a vždy sa mi podarila. Ak sa náhodou majonéza aj zrazí, stačí pridať ďalší žĺtok a rozmiešať.Dnes kupujem hotovú majonézu, ale ak náhodou nemám doma v zásobe, použijem tento recept. Ak chcete, vyskúšajte.

  • Miroslava Severová | 17. 1. 2007 12:37

    To mi připomnělo, kdysi jsem dělala majolku takto : do el. mixeru (co je na robotu), jsem nalila asi tak 1/8 l mléka, maličko přisolila a trochu bílého pepře. Rozmixovala a pak za stálého mixování přikapávala olej. Krásně to zhoustlo a byla majolka bez vajec. Pak se mi to parkrát nepovedlo - nezhoustlo, a tak jsem to přestala dělat.

  • Airan | 17. 1. 2007 12:12

    Obcas to taky delam jako Inka, jen okurky krajim na jemno, nestrouham (zbytecne to zredi) Obcas jako Andra, jen majolku micham napul se smetanou. Oboji je dobre:-))

  • Andra | 17. 1. 2007 09:49

    Podobne robím tatarku, ale bez oleja a namiesto kyslej smotany použijem majonézu light.

Vyberte, co chcete vytisknout
Ostatní Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Lák z okurek Nakládané okurky Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vegeta Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Víkendová omeleta

Víkendová omeleta

Rychlá večeře

Rychlá večeře

Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Ivetčin kynutý knedlík

Ivetčin kynutý knedlík

Staročeská svíčková bez masa

Staročeská svíčková bez masa

Malinový dort - hit všech oslav

Malinový dort - hit všech oslav

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Kyšková buchta s třešněmi

Kyšková buchta s třešněmi

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

24
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
21
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…
19
Salát tabouleh
Salát tabouleh
19
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…
16
Košíčky isidor
Košíčky isidor

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Velkolepé turné Lucie slavící 40 let: Roboti, hvězdy a 22 vypalovaček!

Velkolepé turné Lucie slavící 40 let: Roboti, hvězdy a 22 vypalovaček!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

  • Recepty.cz
  • Tatarka trochu jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact