• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Sváteční sekaná s pistáciemi a švestkami
Napište svůj komentář k receptu

Sváteční sekaná s pistáciemi a švestkami

autor: pippiva
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sváteční sekaná s pistáciemi a švestkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 250
      g mleté maso - vepřové
    • 100
      g anglická slanina
    • 40
      g pistácie
    • 100
      g sušené švestky
    • 100
      ml mléko
    • 4
      plátek toastový chléb svetly
    • 2
      ks vejce
    • petrželka svazek
    • muškátový oříšek
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Toustový chléb nakrájíme na kostky a namočíme v mléce. V míse smícháme maso, přidáme rozkvedlaná vejce, namočený chléb, osolíme, opepříme, přidáme trochu strouhaného muškátového oříšku, posekanou petrželku, promícháme. Slaninu nakrájíme na kostičky, vypeckované švestky taktéž nakrájíme na kousky, pistácie rozpulíme, vše přidáme k masu a promícháme. Uplácáme šišku, dáme do vymaštěného pekáčku, potřeme olivovým olejem a dáme péct do předehřáté trouby na 180°C po dobu 45 - 50 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koláč z křehkého těsta s ricottou a pistáciemi

Koláč z křehkého těsta s ricottou a…

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Kaše s pistáciemi

Kaše s pistáciemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hana | 7. 4. 2012 10:07

    dekuji za odpoved, uz je v troube a jen doufam ze 100 g svestek bylo uz bez pecek, aby nebyla treba moc sladka. to me napadlo az kdyz jsem ji pripravovala

  • pippiva
    pippiva | 6. 4. 2012 11:12

    Zalezi na kvalite svestek. Tedy na stupni "vysuseni" . Ja pouzivam susene svestky, ktere jsou spis "mazlave" nez vysusene. Pokud mate svestky sussi, tak urcite namocenim nic nezkazite. :-)

  • hana | 5. 4. 2012 17:33

    take pekny recept, rada vyzkousim, svestky se nemusi davat bobtnat do vody?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Večeře Pečení Velikonoce Výjimečný den Oslava Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Mléko Mleté maso - hovězí Mleté maso - vepřové Muškátový oříšek Pepř mletý Petrželka Pistácie Sušené švestky Toastový chléb Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná krůtí pečeně

Plněná krůtí pečeně

Neskutečně žravé kuře

Neskutečně žravé kuře

Hummus II.

Hummus II.

Domácí chléb VI.

Domácí chléb VI.

Hrníčkový šlehačkový dort

Hrníčkový šlehačkový dort

Bylinkový chléb (DUKAN)

Bylinkový chléb (DUKAN)

Koprová omáčka s hříbky

Koprová omáčka s hříbky

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Drůbeží výpečky

Drůbeží výpečky

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

32
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
32
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
27
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
21
Broskvové šátečky
Broskvové šátečky
14
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Nemocí ztrápená Konvičková polyká slzy: Jde o partnera Reného

Nemocí ztrápená Konvičková polyká slzy: Jde o partnera Reného

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Galavečer Pirelli: Dokonalá Maxová a světové krásky! Jsme u toho

Galavečer Pirelli: Dokonalá Maxová a světové krásky! Jsme u toho

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

Další doporučené recepty:

Sváteční mandlové rohlíčky
Sváteční mandlové rohlíčky
Sváteční řezy
Sváteční řezy
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa 13 hodin pečená
Svatomartinská husa 13 hodin pečená
  • Recepty.cz
  • Sváteční sekaná s pistáciemi a švestkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact