Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky
Špenátové halušky s krůtími kostkami…
Lehký letní salát
Makové koblížky
K - Nadívaná kuřecí stehna
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Mexický předkrm Guacamole
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví