Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Rýžový nákyp s meruňkami
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Vdolky - rozpeky
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Bramborové buchty - kynuté
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Vinná klobása v bramboráku
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka