Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Bůčkové závitky se zelím
Kuře na cibuli v římském hrnci
Brambory s kysanou smetanou
Koláč z jogurtů s drobenkou
Lískové koláčky
Hermelínová omeleta
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše