Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Omáčka z plísňového sýra
Pikantní okurkový salát
Obrácené řízky na zelenině
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Babiččina bramborovo-maková bábovka
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Gratinované brambory (nejen) s…
Jednoduchý jahodový koláč II.
Věnečky podle Valiky
Cukety plněné mletým masem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem