• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smažené olomoucké tvarůžky
Napište svůj komentář k receptu

Smažené olomoucké tvarůžky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažené olomoucké tvarůžky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks olomoucké tvarůžky (syrečky) 1-2
    • mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • rostlinný olej
    • křen

Postup přípravy receptu

1
Připravíme si čerstvě strouhaný křen, trojobal na smažení. Tvarůžky rozbalíme z celofánu, hned obalíme v křenu, následně v trojobalu a smažíme asi stejnou dobu jako smažený sýr a hned horké servírujeme. Podáváme s vařenými petrželovými brambory. Pozor tatarská omáčka není vhodná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané olomoucké tvarůžky

Nakládané olomoucké tvarůžky

Pikantní smažené tvarůžky

Pikantní smažené tvarůžky

Olomoucké bramboráčky

Olomoucké bramboráčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Joe Aknič | 8. 6. 2006 18:27

    Gert M má pravdu! Obalované syrečky s uherákem, nebo podobným trvanlivým salámem uvnitř - jsou špice. Dobré je dát na salám ještě hojně mleté papriky. Tatarka (a už vůbec ne křen) zbytečná.

  • Jirka Staněk | 21. 1. 2005 09:34

    Neznáte někdo versi, kdy se dělají z olomouckých karbanátky, nějak se to rozpatlá, přidávají se i vločky nebo strouhanka, snad mléko?, nějaké koření (?), obalí a smaží ... je to skvělé i studené, samozřejmě s chlebem a pivem. Ale jaké by se tam hodilo koření? Česnek?, majoránka?, tymián? Udělám pokusy, ale raději se předem ptám, jestli už někdo nezkoušel. Díky. Jirka

  • Zdeněk Starý | 1. 8. 2004 20:30

    Hm, křen jsem nezkoušel, já tam zase cpu česnek nakrájený na plátky.

  • Gert M | 30. 6. 2004 15:33

    ja je sice delam bez krenu,ale je dobry nejdriv z kazdy strany priplacnout kolecko uheraku nebo jen vysociny(musi to kolecko byt stejne velky) a pak teprve DVAKRAT obalit v trojobalu.Smazit hodne zprudka a nesetrit olejem.Idealni je fritak.Dejte bacha,aby neprask ani jeden,jinak budete vetrat ten zoufalej smrad jeste mesic.Ktomuhle receptu je tatarka super!A hlavne nezapomente dobre vychlazeny pivo!!!Dobrou fut preje Gert ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Svačina Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Křen Mouka Olomoucké tvarůžky (syrečky) Rostlinný olej Strouhanka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí polévka

Rybí polévka

Maso v jogurtu

Maso v jogurtu

Senzační řezy z velkého plechu

Senzační řezy z velkého plechu

Ragú z divočáka na švestkách

Ragú z divočáka na švestkách

Lehký těstovinový salát s tuňákem a cuketou

Lehký těstovinový salát s tuňákem a…

Pepanovy buřty k pivu

Pepanovy buřty k pivu

Zabaione - Italský desert

Zabaione - Italský desert

Bůčková roláda s nádivkou

Bůčková roláda s nádivkou

Pěna s polevou z hořké čokolády

Pěna s polevou z hořké čokolády

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

18
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
17
Tradiční italské lasagne
Tradiční italské lasagne
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný
Jablečné nebo hruškové…
13
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Kundosaki (33) ze Survivoru půl roku po porodu… Rozchod s otcem dcery!

Kundosaki (33) ze Survivoru půl roku po porodu… Rozchod s otcem dcery!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Smažené olomoucké tvarůžky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact