• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Slaný koláč s tuňákem a pórkem
Napište svůj komentář k receptu

Slaný koláč s tuňákem a pórkem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Slaný koláč s tuňákem a pórkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 180
      g tuňák - ve vlastní šťávě nebo čerstvý
    • 150
      g listové těsto
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks rajče
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • 120
      ml smetana nízkotučná
    • 40
      g sýr čedar
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těsto propracujeme a rozprostřeme na plech (v tenké vrstvě). Na 30 minut dáme do lednice. Nakrájíme rajče, pórek a tuňáka na malé kousky, přidáme česnek, sýr, osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme smetanu s rozšlehanými vejci. Směs uhladíme na těsto. Zapékáme asi 1/2 hodiny při teplotě 200 °C.
2
Pokud používáme tuňáka z konzervy, necháme rybu řádně okapat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pečeným pórkem a sýrem

Slaný koláč s pečeným pórkem a sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 8. 10. 2016 20:23

    Skvělý a rychlý koláč. Přidat se dá cokoliv paprika, kukuřice...

  • Marcela | 19. 3. 2008 13:42

    Zkoušela jsem o víkendu, bylo to výborné a dostala jsem pochvalu od všech jedlíků.

  • Barbora Polakova | 23. 11. 2006 00:57

    Vynikajuce!!!

  • Bert Hauser | 5. 11. 2006 18:37

    Včera jsem to vyzkoušel poprvý a dneska to hned pro velký úspěch peču znova - a to do zdatnýho kuchaře mám hodně daleko. Místo pórku jsem dal cibuli (tu, co vypadá jako pórek, kterej jsem nesehnal). Do dortový formy (průměr 26 cm) chce všeho přidat tak o půlku, jinak by to byla spíš slaná placka. A v horkovzdušný troubě to budete péct spíš hodinu. I kulinářský kopyto s tímhle receptem sklidí potlesk na otevřený scéně.

  • Hana Lorencová | 9. 7. 2006 23:16

    Výborný recept, určitě vyzkoušejte, chutná teplý i studený.

  • MIKY | 2. 7. 2006 23:41

    Fantastickej recept!!!!!! Určitě stojí za vyzkošení. Všem tuhle dobrotu vřele doporučuji.

  • Lenka Chourová | 19. 10. 2005 08:04

    Toto je vynikající recept. Já jsem dělala podobný jen z kynutého těsta. Lístkové těsto máme rádi, takže chválím tuto variantu. Koláč je dobrý a hlavně i zdraví. Tuňák není cítit rybinou. Moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Dopolední svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Listové těsto Pepř mletý Pórek Rajče Smetana Sůl Sýr Čedar Tuňák - ve vlastní šťávě Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Rychlá zelňačka III.

Rychlá zelňačka III.

Bílý toastový chléb

Bílý toastový chléb

Kozí brada - novoroční zelňačka

Kozí brada - novoroční zelňačka

Oříšková bábovka

Oříšková bábovka

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát) s okurkou

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…

Mangovo-banánové smoothie

Mangovo-banánové smoothie

Plec pečená (nejen) se zelím

Plec pečená (nejen) se zelím

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

38
Vepřový guláš
Vepřový guláš
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
19
Buřty na pivu
Buřty na pivu

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Slaný koláč s tuňákem a pórkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact