• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Skvělé maso na tymiánu
Napište svůj komentář k receptu

Skvělé maso na tymiánu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skvělé maso na tymiánu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová kýta
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika
    • kari
    • tymián
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Maso (už nejlépe ve skleněné zapékací míse) potřeme obyčejnou hořčicí, pak posolíme, popepříme, posypeme paprikou, kari kořením a tymiánem, zasypeme nakrájenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem. Zalijeme jedním rozpuštěným máslem a necháme 48 hodin v ledničce. Pak upečeme.
2
Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem a sladkým zelím, ale výborné jsou i vařené brambory, hranolky apod. Množství koření je podle velikosti masa, vše přiměřeně, ale jedině mnoho soli to může zkazit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na tymiánu II.

Kuře na tymiánu II.

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Dýně na tymiánu

Dýně na tymiánu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Kunková | 12. 10. 2007 17:43

    Včera jsem pekla,opravdu vynikající.Sklidila jsem pochvalu.Dala jsem půlku másla a podlila vodou.Opravdu skvělé.

  • Anonym | 4. 12. 2006 23:04

    Jedním rozpuštěným máslem? Vidím dobře? Jinak nic nového pod sluncem.

  • Anonym | 29. 9. 2006 13:25

    Pečte přiklopené buď ve skleněné zapékací míse nebo klidně v hrnci s pokličkou. S papiňákem nemám žádné zkušenosti, ani nevím, zda se dá použít v troubě. Pečte tak na 210 - 220° do měkkna

  • Šárka Hošková | 12. 9. 2006 17:52

    Marketo, mohla byste mi poradit, jak to mam asi pect, kdyz mam 600g kus kyty? Jestli priklopene, nebo jestli muzu vyuzit taky papinak? Kolik asi stupnu??? Dekuji

  • marketa | 5. 8. 2006 13:23

    opravdu není voda potřeba :-)

  • Radka | 25. 7. 2006 10:52

    Tento recept jsem zkousela i z kralic.masa,jen jsem ho delala na ceresu,nebyl cas ho nakladat a taky moc dobry.

  • jana | 19. 7. 2006 06:01

    Opravdu moc dobre,okorenila jsem maso adzikou a bylo to skvele,k tomu brambor.knedlik a zeli.Moc jsme si pochutnali,maso jsem tez podlila kapkou vody.

  • JANA Louny | 18. 7. 2006 05:49

    Taky nam to chutnalo,malinko jsem podlila vodou,delala jsem z krkovicky a pridala jsem koreni adzika,melo to opravdu dobrou chut.K tomu knedlik a zeli,nemelo to chybu.Dekuji za recept.

  • Hanka | 13. 1. 2006 10:04

    Skvělé,skvělé, minulou neděli jsem takto připravila kotletu,malinko jsem maso podlila vodou,Upecu tak kralíka,kuře atd.díky za tento recept.

  • marketa | 21. 12. 2005 13:04

    Jsem ráda, že chutná. Díky, zdravím a přeju hezké Vánoce.

  • Macek | 16. 12. 2005 06:35

    Včera jsem vařila z králičího masa.... a musím říct - VYNIKAJÍCÍ!!! Jen jsem nakonec přidala osmahnutou klobásku. Mňam, mňam. Paní Markétě dávám jedničku a děkuji za skvělý recept.

  • marketa | 7. 12. 2005 13:28

    Takto jsem už připravovala i kuře - no i tchýně se olizovala :-))) Zdraví market.ka

  • marketa | 7. 12. 2005 13:24

    Zdravím, maso je v celku. Až pak před dopečením krájím na plátky, aby ještě pěkně nasálo šťávičku a vůni.

  • marie krejzarova | 5. 12. 2005 18:45

    To maso je na plátky nebo v celku?

  • Tereza Jarčušková | 5. 12. 2005 14:35

    Tak toto je bomba. Efektné korenie, tymián a kari zbožňujem. V jednom recepte všetko, ešte aj cesnak. Vďaka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Hořčice Kari Máslo Pepř mletý Sůl Tymián Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová směs na topinky

Houbová směs na topinky

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Čočková polévka s rajčaty

Čočková polévka s rajčaty

Čokoládový Baileys

Čokoládový Baileys

Bramborové pyré s brokolicí

Bramborové pyré s brokolicí

Obložený rohlíkový koláč

Obložený rohlíkový koláč

Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

Bábovka z červené řepy

Bábovka z červené řepy

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

73
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
52
Mojito Relax limetka
Mojito Relax limetka
27
Špagety s pestem z červené řepy a kešu
Špagety s pestem z…
25
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
21
Kuřecí piccata
Kuřecí piccata

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Deník Aha! 1.11.2025

Deník Aha! 1.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

  • Recepty.cz
  • Skvělé maso na tymiánu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact