Škvarková pomazánka podle řezníka Pospíšila

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Pastis

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g škvarky čím větší, tím lepší
    • 2
      lžíce sádlo dobré vepřové
    • 2
      stroužek česnek
    • 0,5
      ks cibule středně velká
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Škvarky smícháme se sádlem a rozetřeným nebo rozmixovaným česnekem, přidáme na droboučko nasekanou cibuli, kmín a sůl podle chuti. Máme-li trochu výpeku z vepřové pečeně, zamícháme ho do pomazánky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jarča
    Jarča |

    19. 4. 2016 14:23

    Do pomazánky se může přidat plnotučná hořčice, nadrobno nakrájená kyselá okurka a pro oko i sterilovaná kapie.

  • Fredy
    Fredy |

    9. 4. 2016 19:54

    Se taky nedivim že je to kekel, když se umelou a neni do čeho kousnout

  • Fredy
    Fredy |

    9. 4. 2016 19:50

    S vejcem? To jako fakt? To neni vaječná ale od řezníka a to vejce si nechte na snídani :-$

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    9. 4. 2016 19:08

    No, za mě žádná sláva. Určitě mi chutnají víc škvarkové pomazánky s vařeným vejcem či nakládanou okurkou. Tady bych měla výhradu vůči postupu. Co největší škvarky smícháme se zbytkem nakrájených ingrediencí? To nemůže fungovat. Já jsem vše pomlela.

  • karibic
    karibic |

    21. 11. 2015 15:38

    rychla a moc dobra

  • Anonym
    Anonym |

    15. 1. 2007 12:01

    Teď jsem ji dodělala, a je výborná. Jitka z Prahy

  • olga
    olga |

    6. 6. 2006 16:59

    Koupila jsem dnes škvarky a na netu hledám, jak se ta pomazánka vlastně dělá.. tak jdu na to, držte mi palce.. :o)

  • Věra
    Věra |

    26. 5. 2006 10:17

    Včera jsem vytvořila dneska si pochutnávám na krásně měkkém chlebu a už jsem snědla 2 krajíce je to velmi jedlé. Kmín jsem dala mletý. Pomazánka je vynikající.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    25. 5. 2006 08:02

    My doma jenom škvarky pomeleme současně s česnekem a osolíme. Je to prostě PERFEKTNÍ !!!Jinak bychom škvarky nespotřebovali. Kdo jednou tuto dobrotu vyzkouší, nedá pokoj, dokud všechno nezbodne!!