Škvarková pomazánka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • škvarky
    • 1
      ks cibule
    • majonéza
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Škvarky rozmixujeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a rozmícháme s majonézou. Dochutíme solí a pepřem. (Pro snadnější rozmíchání je možno pomazánku naředit mlékem.)

Komentáře k receptu

  • Markéta Henychová
    Markéta Henychová |

    14. 1. 2009 12:38

    já dávám jen hořčici bez majonezi a okurek, k tomu přikusuji papriku

  • Markéta
    Markéta |

    24. 2. 2007 17:57

    úžasné jsou samotné rozmixované škvarky, když se přidá i hořčice na můj vkus příliš překryje chuť škvarků

  • marie bozdechova
    marie bozdechova |

    30. 1. 2007 18:07

    také ji dělam ale bez majolky a kyselou okurku nastrouham a plnotucnou hořčici nema chybu

  • Jaromíra
    Jaromíra |

    4. 1. 2007 09:33

    Dobré je přidat plnotučnou hořčici, na malé kousky nakrájenou kapii a kyselou okurku. Majonézu vynechávám.

  • Anonym
    Anonym |

    3. 1. 2007 19:40

    slysel jsem ze se ma dat i horcice

  • Marcela Loudalova
    Marcela Loudalova |

    8. 1. 2006 03:45

    A take mozna pridat trosku krenu...potom uz nema chybu!