• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Skořicové sušenky
Napište svůj komentář k receptu

Skořicové sušenky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicové sušenky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 180
      g moučkový cukr
    • 50
      g máslo
    • 1
      ks žloutek
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      lžička skořice mleté

Postup přípravy receptu

1
Na vále zpracujeme těsto, vyválíme tenký plát, vykrajujeme různé tvary. Pečeme na vymazaném plechu v troubě na mírnou teplotu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skořicové sušenky s povidly

Skořicové sušenky s povidly

Kynuté skořicové uzlíky

Kynuté skořicové uzlíky

Skořicové šneky

Skořicové šneky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michal | 3. 12. 2012 00:47

    Jsou moc dobré, povedly se mi, akorát příště možná trošku víc másla...ale jsou vynikající, přesně jak sušenky mají být.

  • Lucinka19
    Lucinka19 | 23. 10. 2010 18:51

    Tvrdé nebyly, ale určitě bych nedoporučila Heru, těsto se neskutečně lepilo a musela jsem přidat ještě asi dalších 200g mouky, než to mělo konzistenci tuhého těsta... Jinak skořici tam moc necítím, ale asi to bude tím, že jsem do těsta přidala ještě asi lžíci kakaa... Možná by bylo dobré přidat kousky čokolády...

  • Nicole | 2. 6. 2007 23:43

    Doporučuji aby nebyly tvrdé, vyválet plát tak 2mm silný, né méně, né více. Poté péct tak na 150°stupňů ve vyhřáté troubě do zrůžovění. Po té nebudou ani tvrdé, ani příliš měkké..prostě tak akorát:-) vždy se takto povedly..

  • Anonym | 26. 5. 2007 22:12

    Označila bych to jako " tvrděnky " než sušenky....dělali jsme přesně dle návodu a celá naše rodina si málem vylámala všechny zuby..

  • Anonym | 26. 5. 2007 15:38

    Pro nás nedobré. Mdlé obyčejné suché...

  • Simona | 12. 12. 2006 10:37

    Zkoušela jsem teprve včera....nejspíš nevím co je mírně vyhřátá trouby, protože se mi dva plechy docela přilepily ikdyž byla vymazané:-) Postříkala jsem je vychladlé ještě čokoládou a vypadají výborně......super. Díky za recept, doporučím dál.

  • Slavka | 11. 12. 2006 14:03

    Chutovo su tieto susienky fakt vyborne, akurat, ze tie nase su fakt ako susienky, su tvrde. Daja, ako ste ich robili, ze boli makke?Ja som urobila vsetko podla receptu, piekla som ich v teplovzdusnej rure na 150C. Mozno som ich piekla prilis dlho, ale ked som ich chcela vybrat skor, boli nedopecene. Dakujem

  • Adam Vlcan | 10. 12. 2006 14:37

    je to vyborne a dobre chvalim toho kdo to vymislel

  • Bařinka | 26. 9. 2006 20:56

    Mňamózní!

  • Daja Sobotová | 29. 5. 2006 10:25

    Výborné. Krásné měkké. Dělala jsem z poloviční dávky. Dala jsem jedno vejce a kapku mléka. Nemá chybu. Doporučuju vyzkoušet.

  • myška Jenny | 11. 11. 2005 21:37

    Jsou super. Kdo má rád skořici, tak si pochutná. Hned jsou měkké a moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Dopolední svačina Svačina Pečení Vánoce Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Prášek do pečiva Skořice Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

Osvěžující jogurtový koláč

Osvěžující jogurtový koláč

Jablečné koláčky

Jablečné koláčky

Dýňový prívarok

Dýňový prívarok

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Piškotovo-vanilková bublanina s…

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Banánové řezy s vanilkovým krémem

Banánové řezy s vanilkovým krémem

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
12
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
10
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
10
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
8
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Nedělní Aha! 2.11.2025

Nedělní Aha! 2.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

  • Recepty.cz
  • Skořicové sušenky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact