• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Skořicové kobližky ze zakysanky
Napište svůj komentář k receptu

Skořicové kobližky ze zakysanky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicové kobližky ze zakysanky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks vejce
    • cukr
    • prášek do pečiva
    • polohrubá mouka
    • zakysaná smetana light
  • Na obalení koblih
    • skořicový cukr
    • moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Všechny přísady smícháme na tužší těsto, ze kterého formujeme placičky, smažíme v rozpáleném oleji. Po usmažení je ještě horké obaluje ve směsi skořicového a močkového cukru. Je to rychlé, dobré, vláčné... a nepříliš finančně náročné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarka ze zakysanky

Tatarka ze zakysanky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Kynuté skořicové uzlíky

Kynuté skořicové uzlíky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jmuell1 | 10. 7. 2012 08:39

    Snadné, rychlé a velice chutné! Dokonalá snídaně pro mého malého milovníka koblížků! Díky, určitě budu opakovat!

  • Hanička | 23. 5. 2008 07:18

    Podobný recept dělávám s tvarohem (bez cukru a dávám 4 vejce).Zkusila jsem tuto variantu s kys. smetanou.Polohurubé mouky jsem dala 25dkg a pak ještě trochu přidala - dle hustoty těsta. Vyválela jsem placku,vykrojila kolečka,usmažila,obalila v mouč. cukru smíchaném se skořicí - výsledek výborný a rychlý.No a protože mi zbyl doma pudinkový krém, část koblížků jsem rozřízla a naplnila - nemá to chybu.

  • Zdena z JM | 21. 5. 2008 13:46

    Popravdě řečeno, já kdybych měla poprvé dělat koblížky, asi bych si s tímto receptem taky nevěděla rady. Myslím si, že pro začínající kuchařky by bylo lepší vždy uvést alespoň přibližné množství surovin. A Vaše rada, paní Remková, by se také dala napsat jiným způsoben a ne tak jedovatě.

  • Jana Remková | 21. 5. 2008 13:40

    Já bych řekla,že trocha bude tak jedna lžíce cukru a mouky tolik,aby se z těsta daly tvořit placičky,ne?Když to bude řídké,asi to nepůjde,co myslíte?

  • Iveta Janatová | 17. 5. 2008 22:24

    Já toto dělám z tvarohu (250g) ,200-250 g poloh.mouky,(může se i přidat),prášku do pečiva,1 vejcete a špetky soli.Umíchám a smažím ve vetší vrstvě oleje,aby byli koblížky celé ponořené,potom obaluji v cukru.

  • Jana Wernischova | 17. 5. 2008 14:30

    Když autor/autorka jasně udává 1 vejce, mělo by být uvedeno aspoň přibližné množství i ostatních surovin!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Smažení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořicový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Muffinky borůvkové

Muffinky borůvkové

Studený pikantní bůček

Studený pikantní bůček

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Cuketové lečo s paprikou a klobásou

Cuketové lečo s paprikou a klobásou

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Kuřecí tandoori směs se zeleninou

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

28
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
14
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
13
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Skořicové kobližky ze zakysanky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact