• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Rychlé pikantní rizoto
Napište svůj komentář k receptu

Rychlé pikantní rizoto

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlé pikantní rizoto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks rýže pytlík
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks rajče
    • chilli
    • pepř mletý
    • bazalka
    • sýr
    • máslo
    • olej
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička hořčice kremžská nebo plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Dáme vařit rýži.
2
Mezitím na oleji a trošce másla osmahneme cibulku dozlatova, přidáme nakrájené rajče, hořčici, chilli, malinko pepře a bazalku, podusíme a úplně nakonec přidáme prolisovaný česnek a tuňáka.
3
Vzniklou směs promícháme s rýží.
4
Posypeme sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martinita | 8. 3. 2008 22:37

    Pane Jozefe, ja take ziji ve Spanelsku a mam tu k dostani, krome vami zminenych druhu, i tunaka ve vl.stave neboli "Atun claro natural" Mejte se hezky.

  • Jozef T. | 24. 12. 2007 16:32

    Dakujem vsetkým za vysvetlenie. Ja zijem v Spanielsku a tu existuje Tuniak v rastlinnom oleji, Tuniak v olivovom oleji a Tuniak v olivovom oleji s nízkym obsahom soli (ten pouzívame). Prajem vsetkým Príjemné prezitie Vianoc a vela stastia, zdravia a nových receptov v Novom roku.Jozef

  • Tereza J. | 22. 12. 2007 12:56

    Pán Jozef, neviem, odkiaľ ste, ale Tuniak vo vlastnej šťave je u nás v každom obchode. Iného ani nekupujem, nemám príliš rada rybičky v oleji.

  • Daniella O. | 22. 12. 2007 00:59

    Helo, udelala jste mi velikou radost, protoze jste v podstate potvrdila muj komentar, pouze s rozdilem, ze na konzerve,kterou drzim v ruce je uvedeny nazev Tunak ve vode, ale slozeni je uplne stejne jako na tech Vasich. Jsem rada, ze jsem se strefila a snad se nam povedlo nasmerovat pripadne zajemce do spravnych regalu....

  • Hela - | 22. 12. 2007 00:17

    Pane Josefe, nejsem autorem receptu, ale držím v ruce 2 konzervy Tuňáka ve vlastní šťávě. Jedna je Giana , země původu Ekvádor, dovozce Gaston Zlín, složení: maso z tuňáka, pitná voda, jedlá sůl a druhá je Vitae d´Oro, importér Kaufland, země původu Filipíny, složení stejné jako první.

  • Lusinda | 21. 12. 2007 19:29

    V České republice je to např. značka Giana-tuňák ve vlastní šťávě(běžně Billa,Albert,Tesco).Ale nejsem autor receptu,jen říkám,že tato forma existuje a je běžně k dostání.

  • Daniella O. | 21. 12. 2007 17:48

    Pane Jozefe, podle dalsich ingredienci, ktere jsou v receptu uvedeny se zrejme bude jednat o tunaka ve vode, ale to je pouze muj nazor. Autorka receptu nejsem.

  • Jozef T. | 21. 12. 2007 16:41

    Môze mi niekto pre zaujímavost napísat, kde je vyrobená konzerva Tuniaka vo vlastnej stave? My sme pravdepodobne najväcsí spracovatelia mäsa z tuniaka a zároven výrobcovia konzerv s tuniakovým mäsom, existuje v mnohých podobách, okrem Tuniaka vo vlastnej stave. Co to znamená Vo vlastnej stave?Dakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Dušení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chilli Cibule Hořčice kremžská Máslo Olej Pepř mletý Rajče Rýže Sýr Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové placky s mákem

Bramborové placky s mákem

Linecké cukroví DIA

Linecké cukroví DIA

Zeleninová rýže

Zeleninová rýže

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Dýně s kořenovou zeleninou

Dýně s kořenovou zeleninou

Oreo muffiny

Oreo muffiny

Bramborovo-špenátová polévka

Bramborovo-špenátová polévka

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi a koprem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

28
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
17
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
12
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Rychlé pikantní rizoto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact